torsdag 29 november 2012

Dagen före imorgon




Vad faaan.
Klockan har inte hunnit bli 10 på förmiddagen och jag har ställt in hela dagen. Hur ska jag få i mig mat? Vad ska jag göra alla timmar fram tills att jag får gå och lägga mig. Vill inte klä på mig, bara ha mysbyxor och vargtröja. Vargtröja vargtröja. Den hjälper väl lite antar jag.

Går ibland upp från sängen/fåtöljen för att gå till kylskåpet. Väl där kapitulerar jag. Det finns potentiell mat, men jag orkar ej tillreda den. Inte ens bre en macka. JAg vet att om jag inte äter så mår jag ju supermycket sämre men tanken på att fixa med mat samt äta gör mig FÖRBANNAD.
Fattar ej varför. Gå ut ska vi inte tala om. Men imorgon måste jag gå ut, för jag ska få diagnos ADD eller ej. Concerta. Hmm.

Imponerad av min förmåga att göra ingenting dock. Stirra i väggen i flera timmar. Bra egenskap det där.




måndag 26 november 2012

Fireball, ditt as.



Alltså. Alkohol. Vilken jävla drog. Eller kanske blandningen av de mediciner jag tar + alkohol.
Brukar kunna ha det under kontroll men i lördags, jäähääävlar. Tvåsiffrigt antal fireballshots. Control lost.












fredag 23 november 2012

Fredagsmys.




Så jävla svårt att bara göra det. Så svårt att se någon i ögonen, förstå vad de menar. Vad pratar de om? Titta bort för fan, innan jag gör det, annars slår jag dig i ansiktet.
Du vill bara prata med mig, berätta någonting du tror jag tycker är intressant. Men jag tycker inte att det är intressant. Jag tycker att hela du är ointressant. Ej av intresse.
Vad ska det krävas av dig? Vad ska det krävas av mig? Du vill bara veta hur jag mår...

Kul fest.






Lejm



Haha, jösses vad lejm förra inlägget var, hahah. Ärligt i alla fall.




torsdag 22 november 2012

Revolutionär med trasiga knogar



2 imovane. En öl.  Äntligen ro i kroppen. Kämpat hela dagen genom att ta en minut i taget. Min kropp vill transformera sig till en avgrund och och försvinna till ingenting. Så vill min kropp göra. Jag förstår det. Respekterar min kropp och hjärna. Men jag vill inte det. Kämpar jag emot. = panikångest.
Mycket gråt.
Jag slåss.
Jag slåss på min vägg. Mina väggar brukar slå mig när jag är omringad av angst. Jag vet inte vem som slår hårdast, jag eller väggen.










tisdag 20 november 2012

Beroendepersonligen

                              
Jag snusar sex snusar varge dag. Två åt gången. Med ca 4 timmars mellanrum. Så att jag kan få en go niccokick varge gång. Alkohol dricker jag gärna, men bara det starkaste och dricker det fort för att tydligt känna ruspåslaget. Jag äter inget på flera timmar innan jag ska ta imovanerna, i hopp om ett litet rus och det bokstavligen vattnas i munnen när jag bara hunnit tänka att jag ska ta någon tablett. Pargitan tar jag regelbundet nu istället för vid behov så nu går jag runt lite lullig hela dagarna. 

Men angsten då?! Jovisst, den är kvar! Den smyger sig fram mellan alla mina små berusningar och är brutalare än den varit på länge. All benso sattes ut när jag låg inlagd i september. Ingen angstmedicin = alla ska dö. Jag ska dö. Det är meningen. Läkare på fredag eller psykakut om jag inte står ut. BOOOM!                




                                                 

tisdag 13 november 2012

Affe



Så idag genomgick jag ett test, fick concerta, gick på stan, kom tillbaka till läkaren, gjorde om samma test. Resultaten var 0 respektive 100. Läkarna var överväldigade. Jag var överväldigad eftersom jag kunnat gå på stan, läsa tidningen, titta på kläder, fikat med mig själv. Allt i totalt lugn. Det var fantastiskt.




måndag 12 november 2012

Flax och cash



Fan alltså det är så jävla svårt. Har inte kunnat ta mig för någonting på flera dagar. 
Bara varit flaxig och myrkrypig i hela kroppen, mest benen. Den som säger att det bara är att jag är rastlös och behöver träna mer alltså... Det kan det fan inte vara, det är fruktansvärt och ångestframkallande som fan. 
Tänkt mycket på det senaste att jag ska gå till psykakut, men eftersom jag inte kan sitta still och vänta på någonting så är psyks potentiellt jävligt rejäla väntetid en mardröm just nu. 

Min senaste inläggning gick ju sådär när jag blev bedömd som suicidal, men sedan blev skickad först till Helsingborg och sedan Kristianstad. Väl inlagd blev jag lovad en sjukskrivning på 4 veckor, men än idag har jag inte sett något läkarintyg och försäkringskassan vet inte vad jag pratar om när jag säger att de ska ha fått in ett "sådant intyg." Ringt avdelningen på psyk där jag låg FEM gånger och bett dem skicka in.

Jag skulle också bli sjukskriven året ut av min läkare på öppenvården, men eftersom hon vägrar svara på mina mail så verkar det mörkt ut. Jag har inte kunnat jobba eftersom jag trott att jag varit eller varit på väg att bli sjukskriven.


Sitter mitt i skiten, betalat halv kontantinsats på ett stort hus och om vi i nuläget skulle betala resten  SÅ KAN INTE JAG DET! 

Jag ska fan ha mina cash! Hur jävla retroaktivt som helst men jag ska ha dem. Ringer patientnämnden nu. 













onsdag 7 november 2012

La Suisse



För några år sedan bodde jag runt i Schweiz i ett halvår och städade lyxvillor och passade rikemansbarn. Det var fedt ibland och sög ofta MEN jag träffade några riktigt fina människor i de olika städerna som jag fick bo hos och hänga med (Observera, inte de jag jobbade för alltså.). Det var soft, men det var också dåligt för det dröjde ej länge förrän jag fann mig  i en drug haze, till umgänge. Det verkar vara omöjligt för mig att INTE någon gång, vart jag än, hamna i just den positionen. Positionen av droger alltså.

Har alltså många superbra minnen därifrån men också några drogrelaterade dåliga. Men jag har i ala fall jättemånga fina bilder därifrån!














                 
                                                                     


lördag 3 november 2012

Badminton och knark



Konsten att motstå frestelser. Fester och droger. Igår var jag på tre fester. Allt eller inget som jag brukar säga. Två av festerna erbjöd centralstimulantia. Jag höll mig till öl samt läsk (!). Festerna var kaoz.

Innan festerna spelade jag badminton med mina små systersöner.
Kontrasterna denna dagen var anmärkningsvärda.



torsdag 1 november 2012

Värmefilt och varg



Det känns tufft att vakna, titta på klockan och hoppas på att den är sen förmiddag, för då är det färre timmar tills man får gå och lägga sig igen...

Men om fyra timmar ska jag på samtal på psyk med psykolog och sjukgymnast.
Utmaningen är vad jag ska göra fram tills dess. Gissar på att det blir elektriska värmefilten, svtplay, pargitan och kaffe.

Tack för era kommentarer, verkligen. :)