söndag 26 oktober 2014

Reeeeeeeelaps



Jag hittade stashet. Som han har gömt, min kille. Jag blev så lycklig. Inget konsekvenstänk. Tog tre stess. Han har nog ändå inte räknat dem. Satte tillbaka dem. Högt upp på ett skåp i avlägset rum. Hittade efter 3 minuters letande. Andra stället jag letade på. Hur funkar jag? Hur är det möjligt att hitta på 200 kvadratmeter? Ain't my first time.

Man börjar ju fan undra om det är meningen att jag ska hålla på med detta...

#Fuckedupliv



tisdag 21 oktober 2014

Sjukskriven samt fuck livet




Välkommen till heltidssjukskrivningen. Det kommer att göra dig galen.

Men jag höll mig till idag. jag höll mig till idag med att göra det jag var sjukskriven för att inte göra;
Ta imovane på dagen och skölja ned med en öl. Ok, tre öl. Ok en var en 5,9.

Nu är ju allt bra! Innan var livet ett helvete, men nu är jag positiv. Nu har jag inte ont i nacken och kroppen eller huvudet. Nu vill jag inte dö, jag har ingen ångest, det enda jag har är mitt liv tillbaka. What's wrong with that. Srsly?


#Närskajagfattagrejenmednykterhet




onsdag 15 oktober 2014

Går samma promenad 1000 gånger






Jag går ut tillslut. Jag går en väg. Samma väg varje gång. Det är jättefint, det är fin natur och hösten gör det finare. Luften är frisk och alla vill skriva poesi. Men jag vill inte det. Jag vill inte gå promenad i fina hösten. Jag går för att jag inte kan vara hemma. När jag kommit hem från promenaden går jag ur igen. Samma väg varje gång. Jag hatar det. Jag hatar poesi och hösten. 







söndag 12 oktober 2014

Hjälp, låt mig vara.



Jag ljuger och jag gömmer, jag låtsas vilja ha hjälp men jag vill inte egentligen. Jag tänker hemska tankar, jag får kramp i magen på att jag aldrig kommer få utskrivet benso igen. Nu vill de att jag ska trappa ned på imovane och jag går sönder inuti. Jag går sönder och gråter ut mitt hjärta. Hur ska jag ta mig ur detta. Jag önskar att jag aldrig sa till läkaren att jag ville ha hjälp med detta.

Det värsta är att jag varit på väg flera gånger att säga till min kille att jag inte vill vara tillsammans med honom för att jag vill ha mina tabletter, droger och självskadebeteenden ifred.
Efter jag tänkt det gråter jag ut mitt hjärta igen.



onsdag 1 oktober 2014

"Grattis!" sa läkarn.



"Eftersom du har en historia av av ljuga om dessa saker så tar jag dina ord med en nypa salt men om det nu är sant det du säger så vill jag verkligen säga grattis till att du nu är bensofri!"

-Min läkare.

Tack som fan. Du skulle bara veta hur fel samt rätt du har. Grattis själv.

#Livet  #SällskapetVarg #GlömAldrigLina