lördag 22 december 2012

Förbjud mitt missbruk



Idag kunde jag hämta ut alla mina mediciner, bland andra neuroleptikan Abillify och dess biverkningsmedicin pargitan.  Men när jag står där hör jag mig själv säga;
-Abillify behövs inte, den har jag kvar av, men gärna pargitanen.

Jag behöver abillifyen, men den är INTE nice. Jag behöver inte pargitanen, men den är NICE.


*Facepalm*




9 kommentarer:

  1. Jag har nog inga vanföreställningar eftersom jag är fullkomligt medveten om att det endast är mina tankar men dom känns så verkliga. Trodde förut att jag hade vannföreställningar då jag gjorde riktigt konstiga saker- drog åt alla gardiner och trodde att någon installerade en kamera i min lägenhet, men det varade kanske i 2-3 dagar 1 gång på flera år...

    Du får ju hämta ut dom resterande mediciner imorg då =) tror att det är öppet på vissa ställe... och det lär ju finnas många apoteker i Malmö =)

    Ha en fin kväll =)

    SvaraRadera
  2. Eller så är det bara 2-3 dagar per några år som jag är tillräckligt bra för att inse det.. Jag måste verkligen anstränga mig för att inse att det bara är tankar just då jag är ute osv.. Har iaf en utredning på gång och träffar en psykolog- borde ha gjort det för längesen egentligen..

    Ha det fint! =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra med utredning kring det ju!

      Blir nog inte att jag hämtar ut. Haha, ska prova sätta ut den själv tror jag.

      Radera
  3. Får jag fråga varför du inte gillar Abilify? Ger den sig biverkningar, eller är det något annat?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså jag tycker det är läskigt med stark neuroleptisk medicin överlag även om det hjälper mig men det är framförallt biverkningarna som är ett problem. Skakig, rastlös, myrkrypningar, kramper och sådana saker om jag vanligen kämpar mot i o m ADDn.

      Har du också Abillify? I så fall, vad tycker du om den?

      Radera
    2. Abilify är den bästa medicinen jag har haft. Och jag har haft många. Jag håller med dig om att den är lite läskig, men inte alls så läskig som Zyprexa eller Seroquel. Jag håller med dig om biverkningarna, men de är inte så svåra för mig.

      Radera
    3. Bra att det funkar för dig! Antar att det är otroligt individuellt med sånna meds. Visste du förressten att man håller på att börja använda Abillify även som ADHD medicin.

      Radera