torsdag 23 april 2015

Nej jag dog inte, bara nästa.Ja hej. Det var ett bra tag sedan jag skrev. Svårt att skriva i perioder utan benso och imovane I guess. Vilket har varit ett helvetium. Fast nu har jag allt man kan tänkas behöva igen så vill gärna skriva här, för att jag tror att det hjälper. Sjukvårdsupplysningen och 112 har bara ringts en gång sen jag skrev sist.

Hittade undangömda imovane precis. Jag vände upp och ned på flera rum för jag vet att det finns oxy och annan morfin och gömda stess i huset. Hittade alltså imovane tog två, och drack folk öl, blev människa, slutade gråta, kunde andas. Great eller tragiskt. Absolut tragiskt. Och great.

Kanske ingen som läser denna blogg längre iofs^^ Hoppas.

Vilka läser än?  Hur gör man för att få läsare efter man varit inaktiv länge?

xoxo

5 kommentarer:

 1. Var ett tag sedan jag kollade in här, men ödet (om man nu tror på det) ville att jag skulle göra det i dag. Har inte heller skrivit på länge. Jag önskar att det berodde på att jag ägnar all tid år plugget, men det blir hemskt lite gjort där med.

  Petar i mig ikto och xanor alldeles för ofta. Måste se till att inte göra mig beroende igen. Så som min värdelösa kropp fungerar numera skulle jag inte klara en vistelse på avvänjningsanstalt en gång till. Men... jag klarar mig inte utan benso. När jag tänker efter var jag beroende av sånt långt innan jag tog det första magiska pillret.

  Kul att höra av dig. Jag läser!
  /h

  SvaraRadera
 2. Är det viktiga här att du tagit återfall eller att du vill få upp din besöksstatistik?
  Hoppas på det första men misstänker det sista.
  Gör så här, prata med någon som haft liknande problem och gör som de gör.

  SvaraRadera
 3. Jag kollar in här :)

  SvaraRadera
 4. Jag kikar fortfarande in här och blir glad när du uppdaterar. Känner igen mig i mycket av det du skriver. Känns skönt att man inte är helt ensam i tankar och beteende.

  Kram/Mi

  SvaraRadera