söndag 18 augusti 2013

Sommararbetslöshet!Bästa sommaren. Eller? För mig bra sommar. Att inte må dåligt flera dagar i sträck är LYX!!
Inläggning känns främmande för första gången på väldigt länge.
Dock har antalet kvällar som förgyllts av imovane+alkoholrus varit ganska många. Men på något sätt förknippar jag inte missbruk med sjukdom. Alltså jag förstår att det är dåligt men jag gör det även när jag mår bra. HEH. Dödsdumt.

Maaaaja Ivarssons sommarprat borde alla höra som inte gjort det. Har man en blogg är det väl typ obligatoriskt att ge någon typ av recension av årets sommarpratare i P1. Eller kanske inte men det är ialla fall väldigt intressant att lyssna till henne.
Eftersom hon är ifrån Helsingborg, dock några år äldre, och vi umgåtts i gemansamma umgängeskretsar har vi varit på samma fester/efterfester/spelningar etc och jag har tyckt att hon varit extremt störig och dryg och drogig. Men nu flera år senare har jag ändrat uppfattning och snarare hittar flera likheter mellan oss och känner empati. Alltså likheter vad gäller uppväxt i Helsingborg;
Hon gick på amfetamin under gymnasiet, bråkade med lärare och rektorer, hängde på Högaborg(stadsdel i HBG) där hon även inhandlade diverse droger samt hamnade tillslut på Blå Kamelen (Drogrehabilitering för unga)


3 kommentarer:

 1. Roligt att du mår bättre, kommer ihåg att för ett år sedan var du nere väldigt ofta- så du kanske är på väg att bli bättre =) Hoppas att du finner styrka till att ta kontroll över dina mediciner =)

  Kände inte igen dig på foto =)

  SvaraRadera
 2. Kul att läsa att du mår bättre. Och jag känner igen alkohol/imovane-grejen. Kör samma, fast med Stilnoct. Oavsett mående, hm, eh. Ja.

  Men, man kan ju inte vara smart och bra jämt.

  Kämpa på.

  SvaraRadera
 3. Ni är fina ni :-)

  Kämpa på och kram till er.

  SvaraRadera