söndag 2 juni 2013

Ny medicin = ny missbruksmöjlighetJag kan förneka det och har förnekat det mycket länge. Att missbruk inte är ett av mina största problem. Eftersom att jag använt amfetamin dagligen i enbart två år, har knappt synliga nålmärken på armarna, har provat heroin bara två gånger, hamnat på medicinakut under 5 tillfällen, använt subutex  bara under ett år. 

Så jag är ingen missbrukare.

Asså jo. Det är jag.

När jag vaknar på morgonen är det första jag gör att räkna hur många timmar det är tills jag får ta sömntablett och att jag kanske ska unna mig fler än en för att den känslan är ju så sköööön.
Har också fått ny tilläggsmedicin, Mirtazapin, som jag bara ska ta en av dagligen men jag har sedan jag fick den tagit två åt gången. Jag förstår inte vad den gör men den gör mig sjukt trött (tröttare än imovane) så jag tar två st mirtazapin när jag någon gång under dagen är trött på att vara vaken så jag däckar. Igår var jag på kalas i storstan. Åt ingenting innan, tog med mig tre st oxascand som jag sköljde ned med bål för att palla med kalaset med tillkommande socialisering.

Jag är ingen missbrukare! Jag använder bara lagliga, väl valda mediciner efter individuellt behov.

Fan också, Blå Kamelen hade rätt. Ägd av en blå kamel.
3 kommentarer:

 1. det är svårt att skriva något vettigt. jag har beroende själv så vet hur det känns för mig åtminstone

  mina katter hälsar att de tackar så mycket för smickret
  kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ändå för din kommentar! Det är ju bekräftelsen man vill åt ändå bara :P Brukar själv ha svårt att vara påhittig i kommentarer.

   Kram

   Radera
 2. Jag har gått med på att jag är missbrukare/narkoman, men det finns en anledning till att jag blev det - jag har mått dåligt (psykiskt) så länge jag minns så jag började med att självmedicinera. Sen har det bara eskalerat och nu är jag missbrukare. Skulle tro att det är ungefär likadant för de flesta som blivit missbrukare. Finns kanske några få som tjänade mycket pengar, började festknarka för att det kändes lyxigt och förbjudet.

  Men min amatördiagnos är att åtminstone 75% började med att självmedicinera.

  Fortsätt skriva! kramar från hieronymo

  SvaraRadera