torsdag 21 augusti 2014

GRÅTER TILLS JAG DÖR.Alltså denna gråt, denna ångest, denna prestation på arbetet. När ska de komma på mig?!

"Hur fan kom du in här?! Du är ju missbrukare, suicidal och arg hela tiden och orkar inget, du är direkt DÅLIG för den arbetsuppgift du har!"

Läkaren " Du har fått remiss till rådgivningsbyrån i nakrotika och beroendefrågor. Igen. Jag tar bort dina stesolid, ersätter med sobril som sedan ersätts dessa endast med atarax och sen VIPS, MEDICINFRI OCH LYCKLIG!!!


DÖ.

                                    


Lina hade haft en bra kommetar på detta.4 kommentarer:

 1. Vilket jävla as till läkare. Finns ju en anledning till att du äter dem. Min erfarenhet av såna rådgivningsbyråer, behandlingshem etc är att de gör INGENTING mer än att hindra en att ta preparat som får en att uthärda. Så är man hänvisad till svarta marknaden med allt det innebär. Hoppas du har bättre tur än mig. kram från h

  SvaraRadera
 2. Ser fram emot fler inlägg.
  /h

  SvaraRadera
 3. Känns som en klassiker. Läkarna sätter in beroendeframkallande mediciner och när man ätit dem ett tag så blir det helt hysteriskt "De här kan du ju inte äta?! Det blir du ju bara beroende av!". Idiotiskt system. Och ja, Lina hade haft en utmärkt kommentar.

  SvaraRadera
 4. Känns som en klassiker. Läkarna sätter in beroendeframkallande mediciner och när man ätit dem ett tag så blir det helt hysteriskt "De här kan du ju inte äta?! Det blir du ju bara beroende av!". Idiotiskt system. Och ja, Lina hade haft en utmärkt kommentar.

  SvaraRadera