onsdag 23 juli 2014

Sommaridyll Wasteland


Vad ska man skriva, har massor alltid jag vill skriva...Senaste kommentarerna var fina.

Jag gjorde något knasigt jag gjort innan. Det fanns ingen läsk så jag kunde inte dricka grogg (läs; få i min alkohol effektivast och med mindre kalorier än öl) så jag tog en 3,5 a, hällde renad sprit i den. (imovane intaget vid detta laget) Jag har gjort det förr men det verkar återkomma. Desperationen efter berusning är total. Detta är verkligen inget tips det är ett rop på hjälp. Detta är min sista vecka som heltidssjukskriven, sen börjar arbetet. Ångesten...  Vad säger man. Lillkatten sover i min hand obviously. Men det andra katten har inte synts till på två dagar. Jag blir så orolig...

3 kommentarer:

 1. Förstår din ångest angående jobb och så, är ju själv i den vevan :/ Vet du vad du kommer jobba med? Eller blir det helt nytt för dig?

  Hoppas verkligen att det kommer gå bra för dig!!

  SvaraRadera
 2. Självklart läser folk din blogg.
  Det säger jag inte för att vara snäll, utan du är intressant och många bryr sig. Vi är kamrater, soldater, kalla det vad du vill.

  Vi med missbruksproblematik, vi hatar normalläget. Att bara vara. Det är så eländigt uttråkande och leder till leda, depression, ångest och uppgivenhet.
  Jag vet inte hur läget hade varit om jag aldrig börjat att självmedicinera. Kanske hade jag var en stereotyp.
  Förmodligen inte.. jag tror inte på ödet alls, men det låg redan latent i min hjärna - att jag slutligen skulle fucka up mer än jag redan gjort. Ångest och depression är starka ledare i självdestruktivitet. Något vilket läkare gärna bortser ifrån.
  Det vill gärna sätta etiketter på oss, vilka roligt nog ändras hela tiden.

  Har du haft sjukpenning eller aktivitetsersättning?
  Om du inte är redo så ska en läkare intyga det.
  Men jag tror att aktivitet är bra för oss psyksjuka. Problemet är att det inte är så lätt som det låter. Ibland blir kraven så svåra att vi sjunker än mera.
  Ibland när jag tycker synd om mig själv lyssnar jag på Lars Demian - Alkohol
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag läser!! Även om jag är dålig på att kommentera så är jag inne och kollar din blogg varje dag. Du skriver så öppet och ärligt.
  Tack för att du orkar dela med dig och jag hoppas det går bra när du börjar jobba igen. Ta det försiktigt dock, den där väggen är inte att leka med. Lyssna på din kropp (säger hon som måste ha stess/inovane i kroppen för att fungera som "normala" människor).

  Stor kram

  SvaraRadera